Ga direct
naar

Zonnepanelen
Laadstations en -pleinen
Thuisaccu’s
Direct offerte aanvragen

Zonnepanelen: altijd de beste maatwerkoplossing

Nederland heeft inmiddels miljoenen gebouwen met zonnepanelen. Zowel ecologisch als economisch levert dat een fantastisch rendement op. KSO legt zonnepanelen aan voor particulieren, bedrijven én in de seriematige woningbouw. Wat ons uniek maakt? We komen altijd eerst bij je langs voor een fysieke schouw en leveren de beste maatwerkoplossing met het oog op rendement en budget.

Meer hierover

Laadstations & laadpleinen: effectief en veilig

KSO installeert slimme laadstations – op individuele basis of als laadplein met meerdere laadstations – bij onder meer woonhuizen, bedrijfsgebouwen, VVE-complexen en gemeentelijke laadplekken. Als allround elektrotechnisch specialist kunnen wij het project volledig realiseren. Denk aan verzwaring van de netaansluiting, verdeelkasten aanleggen en onderhoud. Voordat we beginnen, doen we een schouw op locatie.

Meer hierover

Energieopslagsystemen: haal meer uit overtollige stroom

Op zonnige momenten wekken veel particulieren en bedrijven meer stroom op dan ze gebruiken. Een energieopslagsysteem (voor de particuliere markt ook wel ‘thuisaccu’ genoemd) kan deze energie bewaren voor een later moment, waardoor het een mooie aanvulling is op je zonnepanelen. Wij denken graag mee over een oplossing die je behoefte matcht met onder meer de capaciteit, het rendement, de levensduur en de compatibiliteit van het opslagsysteem.

Meer hierover

Oog voor het totaalplaatje

Van huis uit zijn wij een allround elektrotechnisch bedrijf. Daardoor zien we niet alleen het product zelf, maar het totaalplaatje. We weten precies of er aanpassingen nodig zijn, zoals het verzwaren van de netaansluiting, het plaatsen van een verdeelkast of het maken van een extra groep. Dit volledige pakket kunnen we ook verzorgen – inclusief service en onderhoud. Om wat voor dienst het ook gaat, wij zijn altijd klantgericht, eerlijk én transparant.

KSO: voor groene oplossingen met een gouden randje

De duurzame oplossingen die wij leveren, hebben altijd een gouden randje. Waarom? Simpel: wij handelen altijd vanuit de wensen en behoeften van onze klanten. Eerst inventariseren we grondig wat jij als klant wilt, dan pas onderzoeken we wat de beste oplossing is. Wat daarbij helpt: we beschikken over bijna twee decennia ervaring, de beste professionals én alle vereiste certificeringen en keurmerken.

Offerteaanvraag

Vul het onderstaand formulier in.